Skip to content

Vrijwilligers

Vrijwilligers – We Want You!

Dat Bospop een fantastisch muziekfestival is, is vast geen nieuws. Wat Bospop echter vooral uniek maakt in de wereld van muziekfestivals, is onze basis, een hechte groep vrijwilligers die elk jaar opnieuw een feest maakt van het mooie Bospop. Als een van de weinige festivals draait Bospop bijna volledig op de inzet van vrijwilligers en het mooie is dat jij daar ook bij kan horen! Wij bieden jou een bijzondere ervaring door je een kijkje te geven in de wereld van muziekfestivals. Van het opbouwen van het festivalterrein tot het zorgen voor een onvergetelijk weekend voor onze bezoekers, als een van onze vrijwilligers ben je de echte held achter de schermen.

De beloning: meer dan alleen een dankjewel

Als vrijwilliger bij Bospop word je rijkelijk beloond voor je inzet. Afhankelijk van het aantal dagen dat je werkt, krijg je niet alleen toegang tot het festival, maar ook consumptie- en eetbonnen, een uniek Bospop vrijwilligersshirt, en een uitnodiging voor een exclusieve feestavond. Maar het grootste cadeau is de ervaring zelf: de saamhorigheid, het plezier en de voldoening van het bijdragen aan iets groots.

Als vrijwilliger kun je kiezen voor verschillende soorten werkzaamheden. Ga je voor het meebouwen aan de magie van Bospop, kies dan voor de op- en afbouw. Ben je meer ingesteld om de festivalbezoeker een unieke ervaring te bezorgen, kies dan voor werken tijdens het festival.

De op- en afbouw: bouw mee aan de magie

Voor de op- en afbouw van Bospop zoeken we mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Van het neerzetten van de podia tot het inrichten van de festivallocatie, elke taak is cruciaal. Door je in te zetten in deze periode, die loopt van 29 juni tot en met 19 juli, verdien je credits die je kunt omzetten in festivalvoordelen, zoals tickets, consumptiebonnen of zelfs het exclusieve Bospop Crewvest. Meld je aan op crew.bospop.nl en kies je diensten.

Werken tijdens het festival: ervaar Bospop van binnenuit

Werken tijdens het festival biedt een unieke kans om de energie en opwinding van Bospop van dichtbij mee te maken. Of je nu bijdraagt aan de catering, de beveiliging of de schoonmaak, elke rol is belangrijk om het festival soepel te laten verlopen. Meld je aan via Bospop Vrijwilligersaanmelding en maak een deel uit van ons team tijdens dit geweldige weekend.

Verblijf & vervoer: jouw comfort is onze zorg

Als vrijwilliger bij Bospop kun je ervoor kiezen om op het festivalterrein van Bospop te te blijven overnachten. We bieden daarvoor verschillende opties: kies voor de rust van de Crew stilte camping, meng je onder de festivalgangers op het vrijwilligersgedeelte van de tentcamping, of kies voor de campercamping. Vergeet niet een camperticket aan te schaffen als je voor de laatste optie kiest. En wat betreft vervoer, kom je uit de directe omgeving, kom dan op de fiets voor het ultieme gemak, en maak dan als medewerker gebruik van de gratis fietsenstalling

Vragen of meer info nodig?

Check altijd eerst de FAQ voor mogelijke vragen en antwoorden. Heb je specifieke vragen over het vrijwilligerswerk en deze staan niet in de FAQ, of wil je meer weten over wat het inhoudt om deel uit te maken van de Bospop familie? Neem dan contact op via vrijwilligers@bospop.nl. We beantwoorden graag al je vragen en kijken uit naar je komst in ons team!