Skip to content

Veldkaarten

Klaar voor een onvergetelijke muzikale ervaring? Met onze veldkaarten stap je recht in het hart van het festival. Deze tickets zijn je toegangsbewijs tot legendarische optredens, adembenemende shows en die unieke Bospop-sfeer. Of je nu komt voor een dag of het hele weekend, met een veldkaart ben je gegarandeerd van een plekje midden in de actie!

Dagticket Veld:

Wil je de Bospop-sfeer proeven, maar kun je er maar één dag bij zijn? Geen probleem! Met een regulier dagticket voor €102,50 (inclusief servicekosten) beleef je een volle dag van topmuziek en gezelligheid. Kies je favoriete dag en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring!

Weekendticket Veld:

Kun je geen genoeg krijgen van goede muziek en topgezelschap? Ga dan voor het volledige Bospop-avontuur met een regulier weekendticket. Voor €225 (inclusief servicekosten) ben je er alle drie de dagen bij. Drie dagen lang genieten van de beste acts, de lekkerste versnaperingen en de meest sfeervolle momenten.

Wil je het Bospop-avontuur compleet maken? Overweeg dan om te verblijven op onze gezellige Bospop camping. Hier kun je zowel voor als na het festival genieten van de unieke sfeer en gezelligheid die Bospop kenmerkt. Voor meer informatie over de campingfaciliteiten, tarieven en hoe te boeken, bezoek onze camping informatiepagina.

Wil je Bospop op een luxe manier ervaren? Bekijk onze Upstairs Skydeck tickets met extra’s zoals topzicht, parkeren en catering. Meer details op de Upstairs Skydeck pagina.

Let op: Dit jaar zijn de Bospop-tickets uitsluitend online te verkrijgen via www.ticketmaster.nl. Voor de zekerheid van een echt ticket, bezoek www.weetwaarjekoopt.nl.