Skip to content

Tickets

De kaartverkoop voor Bospop 2024 is in volle gang. Vanaf zaterdag 16 december, klokslag 10:00 uur, zijn de tickets beschikbaar.

Of je nu kiest voor een enkele dag vol muziek of een heel weekend lang feest, we hebben voor ieder wat wils. Voor een dagticket betaal je € 102,50, inclusief servicekosten. Liever het hele weekend erbij zijn? Dat kan met een weekendticket voor € 225, inclusief servicekosten. En voor de echte muziekfijnproevers hebben we Upstairs Skydecktickets: € 330 voor een dagticket of € 805 voor het hele weekend, inclusief servicekosten. Deze tickets bieden een unieke ervaring inclusief catering met het beste uitzicht op het podium.

Let op: Dit jaar zijn de Bospop-tickets uitsluitend online te verkrijgen via www.ticketmaster.nl. Voor de zekerheid van een echt ticket, bezoek www.weetwaarjekoopt.nl.

Wacht niet langer en verzeker jezelf van een plekje op Bospop 2024 – het festival waar muziek, gezelligheid en onvergetelijke herinneringen centraal staan.

Wil je het Bospop-avontuur compleet maken? Overweeg dan om te verblijven op onze gezellige Bospop camping. Hier kun je zowel voor als na het festival genieten van de unieke sfeer en gezelligheid die Bospop kenmerkt. Voor meer informatie over de campingfaciliteiten, tarieven en hoe te boeken, bezoek onze camping informatiepagina.