Skip to content

Parkeren

Welkom bij Bospop, waar we ervoor zorgen dat jouw parkeerervaring net zo soepel en plezierig is als het festival zelf! Ons festivalterrein is gunstig gelegen vlak bij de A2, wat betekent dat je ons makkelijk kunt bereiken vanuit elke richting.

Parkeertickets: Vooraf Online Kopen is Voordeliger

  • Dagkaart: €20,- (incl. servicekosten)
  • Weekendkaart: €35,- (incl. servicekosten, geldig van donderdag t/m maandag)

Bestel je parkeertickets vooraf via Ticketmaster voor de beste prijs en een snellere doorstroom. Dagkaarten zijn ook ter plekke te koop voor €25,-, maar online is sneller en voordeliger.

Elk parkeerticket is geldig voor één dag of het hele weekend. Bij aankomst ontvang je een ticketbewijs, dat je voor de achterruit van je auto moet leggen. Met dit bewijs kun je meerdere keren van het parkeerterrein op en af rijden.

Simpele Aanwijzingen, Snelle Aankomst

Volg op de A2 de duidelijke aanwijzingen op de matrix- en gele tekstborden voor parkeren en de camping. Deze borden leiden je rechtstreeks naar Bospop, zonder omwegen.

Kiss ’n Ride: Makkelijk Halen en Brengen

Gebruik je de Kiss ’n Ride voor een snelle drop-off of pick-up? Neem afrit 39 – Nederweert vanaf de A2 en volg de gele borden. Vanuit Weert, volg de route “K” op de gele borden. Onthoud dat fietsen altijd een goede optie is voor lokale bezoekers!

Ruime Parkeergelegenheid

We hebben ruim voldoende parkeerplaatsen, duidelijk aangegeven met borden. Schakel je navigatie uit en volg onze borden en instructies van de verkeersregelaars voor een vlotte doorstroom. Let op: de routes naar de camping en campercamping zijn verschillend, dus let goed op de symbolen.

Mindervalide Parkeren

Volg voor mindervalide parkeren de speciale wegwijzering. Een regulier parkeerticket is vereist, maar op vertoon van een invalidenkaart of MIVA-bevestiging kun je gebruikmaken van de mindervalide parkeerplaats. Bekijk hier meer informatie over onze mindervalide voorzieningen.