Skip to content

Overnachten

Ontdek de volledige Bospop-ervaring door te overnachten op onze sfeervolle camping! Hier kun je na een dag vol muzikale hoogtepunten gezellig napraten met vrienden in onze 24-uurs tent, onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door onze enthousiaste vrijwilligers. Onze camping is de ideale plek om te ontspannen en nieuwe vrienden te maken, terwijl je je onderdompelt in de unieke Bospop sfeer.

Campingtickets:

Campingtickets zijn verkrijgbaar voor slechts €50 (inclusief servicekosten) voor het hele weekend. Deze zijn geldig van donderdag 11 juli 2024, 14.00 uur tot maandag 15 juli 2024, 12.00 uur. Met dit ticket kun je genieten van de volledige Bospop-campingervaring, waarbij je de vrijheid hebt om te verblijven vanaf de dag vóór het festival tot de dag erna. Een campingticket geeft geen toegang tot het festivalterrein.

Campingvoorzieningen:

Onze camping is uitgerust met hoogwaardige voorzieningen om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Spoeltoiletten en wasbakken zijn 24 uur per dag gratis beschikbaar. Voor de warme douches betaal je met één consumptiemunt per beurt.

Campercamping:

Kies voor het gemak van onze campercamping met een speciaal camperplaatsbewijs voor €75. Dit bewijs is enkel voor de standplaats en geeft recht op een plek van 42 m² (6 x 7 meter) speciaal ingericht voor campers, caravans en vouwwagens.

Op je standplaats mag je het volgende plaatsen:

1 Camper/Caravan/Vouwwagen + 1 (voor)tent, of

2 motoren + 2 tentjes.

Belangrijke punten:

Alle personen die in de camper, caravan of vouwwagen verblijven, moeten elk een apart campingticket aanschaffen.

De campercamping is alleen toegankelijk voor officieel door de RDW gekeurde campers, caravans, vouwwagens en motoren. Omgebouwde voertuigen en aanhangers zijn niet toegestaan.

Je auto parkeer je op de aangewezen parkeerplaats, die op loopafstand van de camping ligt. Hier hoef je geen apart parkeerticket voor te kopen als je een camperplaatsbewijs hebt.

Let op: de maximale lengte voor campers en caravans is 9 meter. Bij grotere voertuigen, neem contact op via camping@bospop.nl.

Ingebouwde tap- en muziekinstallaties in je voertuig zijn niet toegestaan.

Achtergelaten caravans zullen op kosten van de eigenaar worden afgevoerd.

Motor camping:

Motorrijders op Bospop kunnen kiezen uit twee aantrekkelijke verblijfsopties. Ten eerste, de Camper Camping: door het aanschaffen van een camperplaatsbewijs, verzeker je jezelf van een ruime plek waar je twee motoren en twee tentjes kunt plaatsen. Dit biedt het gemak van kamperen dicht bij je motor. Vergeet niet dat elke persoon op de standplaats een apart campingticket nodig heeft. De tweede optie is verblijven op de Tent Camping, waarbij je je motor parkeert in onze fietsenstalling. Hoewel je in dit geval niet direct naast je motor kampeert, geniet je van de levendige sfeer en alle faciliteiten van de Tent Camping.

Mindervaliden

Bij Bospop zorgen we ervoor dat het festival toegankelijk is voor iedereen. Daarom hebben we speciaal voor onze mindervalide bezoekers een apart gedeelte van de camping gereserveerd, vlakbij het badhuis en de EHBO-post. Op deze MIVA (Mindervaliden) area vind je aangepaste faciliteiten, waaronder een mindervalide spoeltoilet en douche, om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Voor meer informatie over de toegankelijkheid en om MIVA-faciliteiten aan te vragen, verwijzen we je graag naar onze mindervaliden pagina. Ook voor toegang tot deze speciale campingsectie is een regulier campingticket vereist. We zetten ons in om ervoor te zorgen dat alle festivalgangers, ongeacht hun behoeften, een geweldige tijd hebben op Bospop.

Let op: Dit jaar zijn de Bospop-tickets uitsluitend online te verkrijgen via www.ticketmaster.nl. Voor de zekerheid van een echt ticket, bezoek www.weetwaarjekoopt.nl.