Skip to content

Kiss ’n ride & taxi’s

Bij Bospop is aankomen en vertrekken een fluitje van een cent. Ons festivalterrein ligt vlak bij de A2, wat betekent dat je vanuit elke richting snel bij ons bent. Volg simpelweg de aanwijzingen op de matrix- en gele tekstborden voor parkeren en de camping, en je bent zo op Bospop.

Kiss ’n Ride: Vlot Halen en Brengen

Gebruik je Kiss ’n Ride voor snel halen en brengen? Neem vanaf de A2 afrit 39 – Nederweert en volg de gele borden. Vanuit Weert wordt de Kiss ’n Ride aangegeven op gele borden met de routeletter “K”. Ondanks deze handige optie, moedigen we je aan om, indien mogelijk, met de fiets te komen voor een groenere keuze.

Taxi’s: Comfortabel en Georganiseerd

Op ons festivalterrein is er een speciale opstapplaats voor taxi’s. Deze brengt je naar verschillende locaties in en rondom Weert. Volg de borden rondom het festivalterrein om de taxistandplaats te vinden. Zowel individuele reizigers als georganiseerde groepen kunnen hiervan gebruikmaken.

Geregistreerde Taxibedrijven

Alleen door Bospop goedgekeurde taxibedrijven mogen gebruikmaken van de taxistandplaats bij het festivalterrein. Taxibedrijven die zich willen registreren, kunnen contact opnemen via pendelbussen@bospop.nl. Na registratie wordt toegang tot de taxistandplaats verleend, wat zorgt voor een veilige en betrouwbare rit.