Skip to content

Festival

Wanneer is Bospop 2024?

Bospop 2024 vindt plaats van vrijdag 12 juli tot en met zondag 14 juli.

Waar vindt Bospop 2024 plaats?

Ook dit jaar vindt Bospop 2024 weer plaats op Evenemententerrein Noord, in Weert.

Tickets

Wat kosten de festivaltickets voor Bospop 2024?

Een regulier dagticket kost € 102,50 (incl. servicekosten), een regulier weekendticket voor alledrie de festivaldagen kost € 225 (incl. servicekosten). De Skydecktickets kosten € 330 per dagticket (incl. servicekosten), of € 805 (incl. servicekosten) voor het hele weekend.

Waar kan ik tickets kopen?

Tickets zijn dit jaar alleen online te verkrijgen via Ticketmaster.

Kan ik dit jaar ook hardcopy tickets kopen?

Nee. Dit jaar zijn er alleen maar online tickets te verkrijgen via Ticketmaster. Je kunt wel een collectorcard voor € 8,50 meebestellen.

Kan ik tweedagen tickets kopen?

Nee. Er zijn alleen dagkaarten en weekendkaarten te koop.

Hebben kinderen gratis toegang?

Nee. Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een regulier ticket.

cAMPING

Wat kosten campingtickets?

Campingtickets zijn alleen voor het hele weekend aan te schaffen en kosten € 50 (incl. servicekosten). Met een campingticket kun je van donderdag 11 juli 2024 14.00 uur tot maandag 15 juli 2024, 12.00 uur op de camping verblijven. Aan de dagkassa kosten de tickets € 55.

Hoe werkt het met tickets voor de camper- /caravancamping?

Als je op de campercamping wilt staan, heb je meerdere tickets nodig. Je hebt 1 ticket per voertuig (camper/caravan/vouwwagen, etc.) nodig voor de standplaats. Dit ticket kost € 75 (incl. servicekosten). Daarnaast moet iedere persoon een eigen campingticket hebben.

Heb ik een parkeerticket nodig wanneer ik op de camping of caravancamping sta?

Voor een camper op de camping heb je geen parkeerticket nodig. Voor het parkeren op de parkeerplaatsen heb je wel een parkeerticket nodig. Er mogen geen auto’s op de tentcamping.

Zijn er weer ingerichte tenten te huur?

Ja, via FestiTent bieden we ingerichte tenten aan op onze camping. Voor meer informatie en reserveringen, bezoek onze FestiTent-pagina.

PARKEREN

Wat kosten parkeertickets?

Een parkeerticket kost € 20 euro voor één dag (incl. servicekosten), en € 35 voor het gehele weekend (incl. servicekosten) bij online aankoop. Bij de dagkassa betaal je € 5 meer. Houd er rekening mee dat parkeertickets tijdens de festivaldagen niet meer online te koop zijn. Je kunt deze dan alleen aan de dagkassa kopen.

Kan ik onbeperkt het parkeerterrein op- en af rijden met een parkeerticket?

Het parkeerticket is geldig voor één dag of het hele weekend. Hiervoor krijg je een ticketbewijs wat je voor de achterruit moet leggen. Je kunt daarmee meerdere keren van het parkeerterrein op en af.

VERVOER

Wat zijn de mogelijkheden wanneer ik niet met de auto of fiets kom?

Je kunt gebruik maken van het openbaar vervoer waaronder de trein. Vanaf het station rijden er regelmatig pendelbussen. Meer informatie hierover komt later op de website. Er worden voor Bospop geen speciale treinen ingezet. Bekijk de reisinformatie van de NS.

Ik kom met de fiets. Waar kan ik mijn fiets stallen?

We hebben een fietsenstalling dicht bij het Festivalterrein. Tijdens het festival kun je hiervoor de bordjes volgen.

SPECIALE VERZOEKEN

Ik wil graag gebruik maken van de mindervalide faciliteiten. Hoe doe ik dit?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je hiervoor aan te melden. Het aanvraagformulier zal begin 2024 beschikbaar komen via onze website.

Ik wil me graag opgeven als vrijwilliger. Hoe doe ik dit?

Je kunt je aanmelden als vrijwilliger voor Bospop 2024. Dit kan via https://www.bospop.nl/vrijwilligers/

Ik wil graag persaccreditatie aanvragen. Hoe doe ik dit?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om dit aan te vragen. Dit zal in de loop van 2024 beschikbaar komen op onze website.

Vrijwilligers

Ik wil graag worden ingedeeld met mijn vriendengroep bij bijvoorbeeld de ’speciale bieren bar’, maar we willen ook graag vrij zijn als de hoofdact op vrijdag speelt, kan dat?
We gaan voor alle functies uit van een evenwichtige planning. We kunnen geen rekening houden met voorkeurstijden of specifieke indeling met vriendengroepen.
Ik wil graag samen met met mijn partner of iemand specifiek worden ingedeeld, kan dat?
Je mag via vrijwilligers@bospop.nl één voorkeurspersoon opgeven waarmee je wilt samenwerken. Geef daarbij ook aan voor welke functie. De locatie waar je werkt en de werktijden worden door de planners bepaald.
Ik wil graag meewerken tijdens de showdagen, maar welke werktijden hebben jullie en welke beloning krijg ik daarvoor?
Je krijgt toegang tot Bospop op de dag dat je moet werken. We verwachten van vrijwilligers dat ze ca 8 uur per dag werken. Daarnaast krijg je 10 drinkmunten, gratis parkeren-kamperen, dinerbon, 1 T shirt en ben je welkom op ons vrijwilligers feest in de week na Bospop. Per functie variëren de werktijden en diensten, de planner maakt een zo evenwichtig mogelijke planning.