Skip to content

Festival

Wanneer is Bospop 2024?

Bospop 2024 vindt plaats van vrijdag 12 juli tot en met zondag 14 juli.

Waar vindt Bospop 2024 plaats?

Ook dit jaar vindt Bospop 2024 weer plaats op Evenemententerrein Noord, in Weert.

Kan ik de barcode van mijn ticket ook vanaf mijn telefoon laten scannen?
Ja, dit is mogelijk. Let hierbij op dat je het scherm van de telefoon op maximale helderheid zet.
Wat mag ik meenemen op het terrein?
Je mag een kleine tas (A4 formaat of een linnen tasje), een drinkflesje zonder dop (bij de toiletgebouwen kun je drinkbaar water tappen), zonnebrand (geen spuitbus) en een picknickdeken meenemen. Je mag geen eigen eten en drinken meenemen.
Kan ik zonder festival- of campingbandje in de 24-uurstent terecht?
Nee, dit is niet toegestaan. Je hebt een dag- of weekend nodig om het 24-uurs gebied binnen te komen.
Wat is de prijs van de consumptiemunten?

Consumptiemunten kosten €3,50/stuk. Je kunt deze contant of met pin betalen. Deze zijn te gebruiken voor drankjes, eten en merchandise. Munten die over zijn kunnen na afloop niet ingeleverd worden.

Welke drankjes zijn verkrijgbaar?
We hebben een uitgebreid assortiment. Naast de gebruikelijke frisdranken, (alcohol vrij) bier, wijn en water hebben we ook cocktails en speciale bieren.
Zijn er sigaretten te verkrijgen op het terrein?
Nee, tijdens Bospop is er geen mogelijkheid om sigaretten te kopen op het festival-, camping of 24-uurs terrein.
Ik heb allergieën en/of voedselintoleranties. Mag ik mijn eigen eten meenemen?

Qua eten hebben we voor ieder wat wils. Denk aan een lekker frietje of hamburger, maar ook mensen met speciale dieetwensen kunnen bij ons terecht. Op onze “Eten op Bospop pagina” vind je informatie over wat er te krijgen is op ons festival. Wanneer er voor jouw dieet geen passende oplossing is bij onze foodtrucks dan kun je via accreditatie@bospop.nl een verzoek insturen om je eigen eten mee te nemen.

Kan ik tijdens het festival mijn telefoon opladen?

Ja, tijdens Bospop kun je je telefoon opladen. Op het festivalterrein kun je powerbanks huren bij onze infostand, zodat je telefoon altijd opgeladen is tijdens je favoriete optredens. Daarnaast zijn er kluisjes op de camping die uitgerust zijn met stroomvoorziening (stopcontact/USB A en C), waar je kleine elektronische apparaten veilig kunt opladen. Vergeet niet je eigen kabels mee te nemen. Om zeker te zijn van je kluisje, kun je deze van tevoren reserveren via een speciale reserveringslink die je kunt vinden op de pagina over kluisjes & powerbanks.

Zijn er kluisjes beschikbaar tijdens Bospop, en kan ik deze van tevoren reserveren?

Ja, tijdens Bospop zijn er kluisjes beschikbaar op zowel het festivalterrein als op de camping. Je kunt kiezen uit verschillende maten, afhankelijk van je behoeften. Bovendien heb je de mogelijkheid om vooraf een kluisje te reserveren om zeker te zijn van je plek. Dit kan via een speciale reserveringslink die je kunt vinden op de pagina over kluisjes & powerbanks.

Kan ik medicijnen mee het festivalterrein opnemen?

Ja dat kan. Vraag hiervoor een toestemmingsbrief aan via miva@bospop.nl.

Is er een mogelijkheid om te kolven?
Ja, bij de EHBO-tent is een ruimte beschikbaar om te kolven en dit tijdelijk gekoeld in bewaring te geven.

Tickets

Wat kosten de festivaltickets voor Bospop 2024?

Een regulier dagticket kost € 102,50 (incl. servicekosten), een regulier weekendticket voor alledrie de festivaldagen kost € 225 (incl. servicekosten). De Upstairs Skydecktickets kosten € 330 per dagticket (incl. servicekosten), of € 805 (incl. servicekosten) voor het hele weekend.

Waar kan ik tickets kopen?

Tickets zijn dit jaar alleen online te verkrijgen via Ticketmaster.

Kan ik dit jaar ook hardcopy tickets kopen?

Nee. Dit jaar zijn er alleen maar online tickets te verkrijgen via Ticketmaster. Je kunt wel een collectorcard voor € 8,50 meebestellen.

Kan ik tweedagen tickets kopen?

Nee. Er zijn alleen dagkaarten en weekendkaarten te koop.

Hebben kinderen gratis toegang?

Nee. Ook kinderen moeten in het bezit zijn van een regulier ticket.

cAMPING

Wat kosten campingtickets?

Campingtickets zijn alleen voor het hele weekend aan te schaffen en kosten € 50 (incl. servicekosten). Met een campingticket kun je van donderdag 11 juli 2024 14.00 uur tot maandag 15 juli 2024, 12.00 uur op de camping verblijven. Aan de dagkassa kosten de tickets € 55.

Hoe werkt het met tickets voor de camper- /caravancamping?

Als je op de campercamping wilt staan, heb je meerdere tickets nodig. Je hebt 1 ticket per voertuig (camper/caravan/vouwwagen, etc.) nodig voor de standplaats. Dit ticket kost € 75 (incl. servicekosten). Daarnaast moet iedere persoon een eigen campingticket hebben.

Heb ik een parkeerticket nodig wanneer ik op de camping of caravancamping sta?

Voor een camper op de camping heb je geen parkeerticket nodig. Voor het parkeren op de parkeerplaatsen heb je wel een parkeerticket nodig. Er mogen geen auto’s op de tentcamping.

Zijn er weer ingerichte tenten te huur?

Ja, via FestiTent bieden we ingerichte tenten aan op onze camping. Voor meer informatie en reserveringen, bezoek onze FestiTent-pagina.

PARKEREN

Wat kosten parkeertickets?

Een parkeerticket kost € 20 euro voor één dag (incl. servicekosten), en € 35 voor het gehele weekend (incl. servicekosten) bij online aankoop. Bij de dagkassa betaal je € 5 meer. Houd er rekening mee dat parkeertickets tijdens de festivaldagen niet meer online te koop zijn. Je kunt deze dan alleen aan de dagkassa kopen.

Kan ik onbeperkt het parkeerterrein op- en af rijden met een parkeerticket?

Het parkeerticket is geldig voor één dag of het hele weekend. Hiervoor krijg je een ticketbewijs wat je voor de achterruit moet leggen. Je kunt daarmee meerdere keren van het parkeerterrein op en af.

VERVOER

Wat zijn de mogelijkheden wanneer ik niet met de auto of fiets kom?

Je kunt gebruik maken van het openbaar vervoer waaronder de trein. Vanaf het station rijden er regelmatig pendelbussen. Meer informatie hierover komt later op de website. Er worden voor Bospop geen speciale treinen ingezet. Bekijk de reisinformatie van de NS.

Ik kom met de fiets. Waar kan ik mijn fiets stallen?

We hebben een fietsenstalling dicht bij het Festivalterrein. Tijdens het festival kun je hiervoor de bordjes volgen.

SPECIALE VERZOEKEN

Ik wil graag gebruik maken van de mindervalide faciliteiten. Hoe doe ik dit?

Om gebruik te maken van de mindervalide faciliteiten bij Bospop, vul je het aanvraagformulier in op onze website. Dit formulier helpt ons om de benodigde voorzieningen te regelen, zoals toegang tot speciaal ingerichte podia, parkeerplaatsen, en aangepaste sanitaire voorzieningen. Na je aanvraag ontvang je een digitale toestemmingsbrief, waarmee je toegang krijgt tot deze faciliteiten. Zorg dat je ook je geldige toegangstickets bij je hebt. Voor meer informatie en het invullen van het formulier, bezoek de pagina voor mindervalide bezoekers.

Ik wil me graag opgeven als vrijwilliger. Hoe doe ik dit?

Je kunt je aanmelden als vrijwilliger voor Bospop 2024. Dit kan via https://www.bospop.nl/vrijwilligers/

Ik wil graag persaccreditatie aanvragen. Hoe doe ik dit?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om dit aan te vragen. Dit zal in de loop van 2024 beschikbaar komen op onze website.

Ik kan niet lang staan. Mag ik een stoeltje meenemen?

Bij Bospop zijn er voldoende zitplaatsen beschikbaar en je mag een picknickdeken meenemen om comfortabel van de muziek te genieten. Als je niet lang kunt staan en een eigen stoel nodig hebt, is het toegestaan om een opklapbaar stoeltje mee te nemen. Zorg er wel voor dat je dit van tevoren aangeeft via het mindervaliden aanvraagformulier.

Vrijwilligers

Ik wil graag worden ingedeeld met mijn vriendengroep bij bijvoorbeeld de ’speciale bieren bar’, maar we willen ook graag vrij zijn als de hoofdact op vrijdag speelt, kan dat?
We gaan voor alle functies uit van een evenwichtige planning. We kunnen geen rekening houden met voorkeurstijden of specifieke indeling met vriendengroepen.
Ik wil graag samen met met mijn partner of iemand specifiek worden ingedeeld, kan dat?

Je mag via vrijwilligers@bospop.nl één voorkeurspersoon opgeven waarmee je wilt samenwerken. Geef daarbij ook aan voor welke functie. De locatie waar je werkt en de werktijden worden door de planners bepaald.

Ik wil graag meewerken tijdens de showdagen, maar welke werktijden hebben jullie en welke beloning krijg ik daarvoor?
Je krijgt toegang tot Bospop op de dag dat je moet werken. We verwachten van vrijwilligers dat ze ca 8 uur per dag werken. Daarnaast krijg je 10 drinkmunten, gratis parkeren-kamperen, dinerbon, 1 T shirt en ben je welkom op ons vrijwilligers feest in de week na Bospop. Per functie variëren de werktijden en diensten, de planner maakt een zo evenwichtig mogelijke planning.
Ik heb me ingeschreven via de Bospop website, maar hoe gaat het nu verder? Wanneer weet ik wanneer ik moet werken?

Als je jezelf correct hebt aangemeld, dan heb je direct na je inschrijving een bevestigingsmail gekregen van Bospop. Deze bevestiging betekent echter nog niet dat je ook daadwerkelijk wordt ingepland. Onze planners gaan begin mei starten met iedereen in te plannen.

We werken natuurlijk het liefst met mensen die alle dagen beschikbaar zijn, en die mensen krijgen ook voorrang op degenen die 1 of 2 dagen beschikbaar zijn. Op die manier kunnen we ook een evenwichtige planning maken met de werktijden.

Zodra je daadwerkelijk bent opgenomen in de planning ontvang je een mail van je planner met daarin je werktijden en de werkwijze voor het ophalen van je spullen.

De mail voor het ophalen van je spullen ontvang je uiterlijk één week voor Bospop.