Skip to content

Eten op Bospop

Ook dit jaar gaan we weer de lekkerste gerechten serveren. Naast ons standaard food court hebben we maar liefst twee special food areas waar de meest originele foodtrucks staan! We proberen zo veel mogelijk rekening te houden met het dieet van onze gasten.

Mocht bij een claim “mogelijk” staan, dan is het ter plekke te regelen bij de foodtruck om het gerecht bijvoorbeeld vega te bereiden. Een kleine greep uit ons assortiment staat hieronder.

FOOD COURT

Wat kun je o.a. eten op onze food court?

  • Friet & snacks
  • Burgers
  • Bami
  • Kebab
  • Oosters (wok)
  • Fish & chips
  • Broodjes
  • Koffie
  • Snoep

Special Food Areas

Zwamburg

Kom even lekker Zwammen bij onze duurzame foodtruck!

De paddosnacks zijn een ware groene held op Bospop. De textuur van de oesterzwam geeft elke hap een knapperige en vlezige bite. Alle producten zijn 100% plantaardig, zelfs de sauzen, snackbakjes en frituurvet. Dus geen plastic maar wel Zwam-tastisch lekker, eerlijk en duurzamer. Van Zwamburgers met chimichurri smaak, nuggets, bitterballen, broodje kroket tot crispy burger. Lokaal en duurzaam gekweekt van koffiedrab.

Pasta Joe

‘Bij Pasta Joe draaien wij met onze pastamachines verse pasta direct op locatie. Of pasta pesto, een authentieke pasta bolognese of pasta met kip, bij Pasta Joe proef je het verschil van verse pasta.’

Bollyfoods

Bollyfoods is al sinds 2016 aanwezig op Bospop en heeft er een schare fans opgebouwd die de blauwe foodtruck sinds dat eerste jaar ook op festivals elders in het land opzoekt!

Mathew komt uit India en heeft een passie voor eten en koken en maakt zijn eigen kruidenmasala’s.

Probeer Bollyfoods’ Butter Chicken, Chana Masala, of de Samosa’s en… Get curried away!

Barabus

De Barabus is Surinaams-Javaans eten gemaakt volgens familierecepten van de oma van Louise die in Paramaribo ook al eten op straat verkocht. Eten is voor ons zoveel meer dan alleen het eten zelf, het is plezier hebben, samenzijn met familie en vrienden en altijd een onderwerp voor lange gesprekken en discussies. Met de Barabus proberen we dit stukje cultuur over te brengen en iedereen te laten genieten van originele gerechten maar op een moderne gezondere manier met veel liefde en passie klaargemaakt.

Broertjes Saté 

Wij zijn twee gedreven ondernemende levensgenieters met een zwak voor lekker eten. Wij serveren vanuit een authentieke foodtruck ons specialiteit broodje Indonesische kipsaté. Deze bestaat uit een vers gegrild broodje, zoetzure komkommer, kipsaté op basis van ons familie recept, huisgemaakte pindasaus en als topping kun je kiezen uit een pittige ketjap saus en/of krokante uitjes.

Denver Streetfood

Een vleugje Amerika in ons mooie Weert. De restaurants van Denver zijn een echt begrip. Op Bospop kan je genieten van onze heerlijke prijswinnende Streetfood-burgers, gemaakt van mals rundvlees met het Denver Keurmerk waarbij welzijn voor mens en dier centraal staat. Vers voor jou gebakken op de Lava Grill. Geserveerd op een lekker broodje met knapperige sla en garnituur. Je zou alleen al voor deze Burger naar Bospop komen!

Spijs van Gijs

Smaakvol en gezond eten? Spijs van Gijs: mijn merk, gebaseerd op persoonlijke ervaring als slagersjongen en als kok in Australië. Een eigen merk vlees, kruiden en saus producten. Al onze foodtrucks zijn in dezelfde stijl gebouwd en uniek van zichzelf. We staan met onze hout gestookte PIZZA wagen en onze BBQ wagen op Bospop. Onze broodjes worden op locatie boven de kolen op een Argentijnse grill gebakken en worden in hamburger zakjes uitgeserveerd onze pizza’s zijn hout gestookt en serveren we op kartonnetjes dus ideaal om uit de hand te eten, geen servies nodig. Al onze producten worden geserveerd met 4 ambachtelijke Spijs van Gijs sauzen, deze mag je er zelf opdoen voor de extra beleving en om jou BBQ broodje of PIZZA naar gewenste smaak te maken.

Bici Barista

Wij van Bici Barista zijn een geliefde stop voor veel bospopbezoekers. We staan bekend om onze heerlijke koffie’s, cappuccino’s en latte’s, evenals ons smakelijke gebak. Vooral ons bananenbrood en onze shortcakes zijn een begrip. Je vindt ons op drie verschillende locaties:

Op de camping zijn we tussen 8:00 en 13:00 uur geopend.

Aanbod: ontbijt met yoghurt en verse granola, muffins, verschillende soorten ochtendgebak, en natuurlijk onze heerlijke koffie’s.

We staan nu voor het eerst ook op het veld! We serveren naast koffie ook heerlijk gebak, zoals cannoli’s, cakes, en onze beroemde ice coffee.

Of je nu behoefte hebt aan een ochtendkickstart, een zoete lekkernij tussendoor, of gewoon wilt genieten van goede koffie, wij van Bici Barista hebben voor elk wat wils op verschillende locaties op Bospop.