Skip to content

Duurzaamheid

Cup-to-Cup

Bij Bospop gaan we een stap verder dan alleen een onvergetelijke muziekervaring bieden; we zetten ons ook in voor duurzamere manier van festivals organiseren. Precies, onze groene naam – BOSpop – spreekt al boekdelen. Daarom introduceren we ons cup-to-cup-systeem, een slimme zet naar een schoner festival. Ons doel is ervoor te zorgen dat alle bekers worden ingeleverd om te worden gerecycled, in plaats van dat ze op de grond belanden.

Hoe het werkt? Simpel. Elke festivalganger krijgt bij aankomst twee tokens. Voor je eerste drankje ruil je een token in voor een beker. Wil je vervolgens een nieuw drankje halen, dan lever je simpelweg je lege beker in voor een nieuwe. En als iemand anders drinken haalt terwijl jij nog bezig bent met je biertje, geef je gewoon je tweede token mee. Heb je lege bekers en even geen dorst? Geen probleem, ruil ze in voor tokens.

Zit je zonder bekers en tokens, dan kost een nieuwe beker je een extra halve munt.

Door actief bekers te retourneren, draag je bij aan het behoud van ons terrein, verklein je de afvalberg en bevorder je duurzaamheid. Samen maken we een verschil voor het milieu en de wereld om ons heen.

We zijn je enorm dankbaar voor de steun aan dit groene initiatief. Laten we er samen voor zorgen dat ons festivalterrein net zo mooi blijft als onze muziek. Dus, proost! Op een schoon Bospop.