Skip to content

Busreizen

Bospop biedt een unieke festivalervaring waarbij muziek, gezelligheid en onvergetelijke momenten centraal staan. Om jouw festivalbeleving zo zorgeloos mogelijk te maken, hebben we alle informatie die je nodig hebt om met een eigen georganiseerde busreis naar ons te komen op een rijtje gezet.

Groepsreizen? Speciale opstaplocaties mogelijk!

Reis je met een groep van 10 personen of meer? Informeer ons en we kijken of we een eigen opstaplocatie kunnen regelen. Neem contact op via pendelbussen@bospop.nl voor een persoonlijke oplossing.

Met je Eigen Bus naar Bospop

Kom je met een eigen bus vanaf 9 personen? Geweldig! Jullie bus kan direct aan het festivalterrein parkeren op speciaal aangewezen parkeerplaatsen. Volg vanaf de A2 afrit 38 – Weert Noord de borden met een busafbeelding. Hier kun je de bus parkeren, maar ook je laten afzetten en ophalen. Het festival is gemakkelijk te voet bereikbaar vanaf de busparkeerplaats. Zorg wel dat je dit vooraf aanmeldt bij pendelbussen@bospop.nl, zodat we je de nodige informatie en procedure kunnen geven.

Pendelbussen

Ben je op zoek naar informatie over onze pendelbussen van en naar het station of de Weerterbergen? Bezoek dan onze pendelbuspagina voor alle details en tijdschema’s.